Maanantai

Jumppa 1'15 h, ihan hyvä, tuntui jaloissa ja käsissäkin. Sitten haettiin tyttöjen kanssa Valtsusta vähän mutustettavaa...

Tiistai

Aamupäivällä rennot(?) 3 min vedot 3 min palautuksin. Verryttelyt alkuun 15 min ja loppuun 9 min. Keskisykkeet vetojen aikana 151, 156, 158, 155, 156 ja 160 (75% Karvosen kaavalla on n. 157). Tuntui oikein hyvältä, on se kolme minsaa kuitenkin aika lyhyt pätkä. Vain viimeinen veto tuntui raskaalta ja sen jälkeen vähän pisti ylös vasempaan kylkeen.

En ole millään lailla varma maksimisykkestäni (190). Kerran on mittari näyttänyt - canicross-kisoissa - lukemaa 185. Laskennallisesti se voisi olla jopa 195. Pitää ehkä joskus tehdä testi.

Keskiviikko

Siivouspäivä.

Torstai

Vieraita, lepo.

Perjantai

Mäkisessä maastossa reilut 10 km (6 x 1,7 km) rennosti. Aikaa meni 1'07, keskisyke 121 (47%!!!). Hiihtäessä ei ilmeisesti syke nouse samalla lailla kuin juostessa, tai sitten minulla vain tosi kehno hiihtotekniikka, enkä pääse kovempaa, jolloin sykekään ei nouse. Hiihtäminen kuitenkin väsyttää kroppaa selvästi juoksemista enemmän.

Lauantai

Ensin luonnontieteellisessä museossa lasten kanssa pari tuntia, sitten Apassionataa katsomassa, ihanaa! Lepopäivä.

Sunnuntai

Ratsastusta 1 h. Kivaa, erilaista. Vähän väistöjä, ravipuomeja, laukannostoja kolmikaarisella kiemurauralla ja laukkaympyrää. Ratsastan nykyisin vain muutaman kerran vuodessa. Olimme reissussa, siksi en juossut viikonloppuna. Pitkälle hiihtolenkille ehtii maanantaina, kun olen hiihtolomalla!