ratakympillä

Kuva syyskuulta 2009 ratakympiltä. Tässä olen kutakuinkin sen painoinen, kuin haluaisin olla aina. Samanpäiväinen kehoanalyysitulos oli kivaa luettavaa, mm. rasvaprosentti 20,1 ja lihasmassa hyvä - tähän olen pyrkinyt!

Elokuussa 2009 koitti suuri päivä. Aurinko paistoi, oli kovin lämmintä, ja lähdössä tiivis tunnelma. Toivoin pääseväni noin 4'15 tulokseen, mutta yritin olla paineistamatta itseäni liikaa.

Pomon kanssa yhdessä lähdettiin liikkeelle, mutta jo ekan kilsan aikana karkasin omaa vauhtiani. Juokseminen tuntui hyvältä, pystyin pitämään yllättävän hyvää vauhtia, ja sain tehtyä hienon, aivan tasaisen juoksun loppuajalla 4 h 6 min! Viimeisten kilometrien matkalla ohitin valtavasti porukkaa, kun jalat kerran jaksoivat ja mieli takoi, että tää on urakkahomma, joka loppuu vain pinkomalla! Ja sitten: MAALISSA!!! 

Pahalta alkoi tuntua vasta pysähdyttyäni, kun viimeisen urheilujuomakulauksen jälkeen vatsani tuntui kääntyvän ympäri, ja koko loppuilta meni tosi tuskaisesti pahoinvoiden. Mitään en voinut syödä enkä juoda, kaikki tuli ylös. Kaksi varpaankynttä myös menetin. Onneksi seuraavana aamuna heräsin terveenä.